top of page

Flori de Valentine’s Day

      Flori de Valentine’s Day

 

Pe 14 Februarie este Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor, o zi in care pe tot globul se sarbatoreste si se ofera cadouri persoanelor iubite.

Cupidon isi face aparitia peste tot si ii ajuta pe indragostiti sa isi declare iubirea.

 

Cum arata cadoul perfect de Valentine’s day

 

Suntem siguri ca va intrebati care este cel mai inspirat si cel mai potrivit cadou pe care ar trebui sa il oferiti de Valentine’s Day asa ca iata care sunt sugestiile noastre.

Primul si cel mai important cadou este un buchet de flori sau un aranjament floral. 

Daca vrei sa ramai in tipare, poti sa oferi un buchet de flori rosii, un buchet din trandafiri rosii, un buchet de flori de primavara, trandafiri rosii normali sau trandafiri rosii HEARTS. Orice varianta ai alege, nu poti gresi, iar noi iti oferim livrare flori complet GRATUITA. Poti alege din selectia nostra de pe florarie online Fori cu Fitze orice varianta iti doresti si la orice buget doresti. Vei gasi atat flori ieftine cat si flori de lux, avem buchete flori si aranjamente flori pentru toate gusturile si pentru toate bugetele.

Daca vrei sa iesi din tiparele Valentine’s Day si trandafirii rosii ti se par banali, atunci iti propunem sa o surprinzi cu buchete flori parfumate. Buchetele parfumate pentru Valentine’s Day de pe floraria online Flori cu Fitze sunt marcate cu semnele: Parfumat sau Extra parfumat. Asadar, poti alege sa ii oferi buchete flori din gama noastra premium si anume: buchete trandafiri parfumati, buchete trandafiri de gradina parfumati sau aranjamente florale in cutie de catifea cu trandafiri de gradina.

Indiferent de sarbatoare, fie ca este vorba despre Valentine’s Day sau orice alta sarbatoare, cand vine vorba de parfum, suntem cei mai buni si singurii din Romania care ofera o colectie enorma de flori cu fitze, mai exact trandafirii de gradina parfumati care sunt flori de lux, cu adevarat speciale. De Valentine’s Day, nu ai cum sa treci neobservat atunci cand oferi buchete flori parfumate, crede-ne pe cuvant, stim ce zicem!

Tot de Valentine’s Day, poti opta pentru un mesaj de iubire diferit, noi ne-am gandit sa te ajutam sa il alegi pe cel care i se potriveste cel mai bine jumatatii tale si sa il asezi langa buchetul de flori pe care l-ai ales deja.

 

Regasesti aici TOP 10 mesaje de Valentine’s Day :

 

  1. I love you, Happy Valentine’s Day

 

   2.   You are so fine

         Please be mine, 

         This Valentine- Happy Valentine’s Day!

 

   3.   The best and most beautiful things in the world cannot be seen or event touched. They must be felt with the heart. Happy Valentine’s Day!

 

   4.   My love for you sets my heart on fire and makes each day of my life so special...Happy Valentine’s day!!!

 

   5.   My heart is perfect because...you are inside! Happy Valentine’s Day!

 

   6.   Thinking of you;

        Dreaming of you;

        Hugging you;

        Missing you;

        I love you;

        Happy Valentine’s Day

 

    7.   You are my first thought when I wake up, you are my last thought when I fall asleep! Happy Valentine’s Day!

 

     8.  My heart is locked away and you have the key. I am all yours, be may Valentine. 

 

     9. Thank you for making every day Valentine’s Day. 

    10. I loved you yesterday

          I love you still

          I always have...

          I always will,

          Happy Valentine’s Day!

bottom of page