top of page

Termeni si conditii

Identificare comerciantului online

 

Serviciul www.floricufitze.com este oferit de S.C. FLORI CU FITZE BY ALINA NEACSA S.R.L.

 

Date de contact :

contact@floricufitze.com

 

Telefon de contact: 0722171569

 

CUI 40620516

J21/189/2019

 

II. Despre www.floricufitze.com

www.floricufitze.com  este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

Produsele comercializate de SC Flori cu Fitze by Alina Neacsa SRL sunt produse realizate in atelierele proprii.

 

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.floricufitze.com apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.floricufitze.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.floricufitze.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.floricufitze.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail floricufitze@gmail.com

 

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.floricufitze.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.floricufitze.com trimiterea sms-urilor informative sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.floricufitze.com si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.floricufitze.com. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Site-ul www.floricufitze.com nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

www.floricufitze.com isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.floricufitze.com este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 

- identificarea si alegerea produselor 

- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.floricufitze.com

- efectuarea platii produselor

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.floricufitze.com sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare. In cazul in care curierul ajunge la destinatie si cumporatorul/destinatarul nu raspunde la telefon sau mesaje in maxim 15 minute, livrarea se reprogrameaza automat pentru o alta ora sau o alta zi. Reprogramarea livrarii se face contra sumei de 25 lei.

 

VII. Cum cumpar

 

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.floricufitze.com reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori si aranjamente florale). Acestea nu se mai pot aplica dulciurilor, sampaniilor, jucariilor, accesoriilor (vaze, cosuri, ambalaje), donatiilor si taxei de transport. De asemenea, reducerile nu mai sunt aplicabile si produselor care detin livrare internationala. Voucherele de reducere nu se cumuleaza cu reducerile deja existente in site. Promotiile din site suprascriu discount-urile oferite prin programul de fidelizare. 

 

VII.3. Modalitati de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: cash la livrare, online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata sau prin SMS. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.

 

VIII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora: 

- nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; 

- nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam".

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.floricufitze.com isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.floricufitze.com, transmiteti (in afara cazurilor in care Societatea indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.floricufitze.com, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna din conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.floricufitze.com

www.floricufitze.com are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.floricufitze.com nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.floricufitze.com are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

IX. Forta majora

www.floricufitze.com, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.floricufitze.com nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depind de vointa www.floricufitze.com. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.floricufitze.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.floricufitze.com, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

 

X. Publicitatea

www.floricufitze.com poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.floricufitze.com si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.floricufitze.com respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: floricufitze@gmail.com sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Contact din www.floricufitze.com.

 

XII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.floricufitze.com sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.floricufitze.com se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. FLORI CU FITZE BY ALINA NEACSA S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

XIII. Prezentarea ofertei

S.C. FLORI CU FITZE BY ALINA NEACSA S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.floricufitze.com, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.floricufitze.com au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.floricufitze.com sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

XIV. Sfaturi pentru ingrijirea plantelor

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.

Daca ai primit un buchet de flori:

- pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;

- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);

- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Daca ai primit un aranjament de flori, impreuna cu burete (numit oasis):

- ai grija ca buretele sa ramana umed tot timpul (florile absorb apa din el);

- evita mutarea aranjamentului;

-pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Alaturi de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atasat un pliculet cu conservant, care te va ajuta sa prelungesti viata florilor si sa le mentii cat mai frumoase. Inainte de adaugarea conservantului trebuie sa respecti urmatorii pasi:

- dizolva continutul pliculetului in jumatate de litru de apa curata;

- taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.

ATENTIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile taiate, la o singura schimbare a apei.

Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).

 

 

XV. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Vazele și alte produse neperisabile comercializate de Flori cu Fitze by Alina Neacsa se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

•              1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 

•              2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bucuresti, Valea Lunga, nr. 30, prin orice curier doriti.

•              3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.floricufitze.com

•              4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

•              5. Coletul trebuie trimis la punctul de lucru Flori cu Fitze by Alina Neacsa in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

•              6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

•              În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. 


•               

XVI. Garantia de conformitate

Raspunderea www.floricufitze.com pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Flori cu Fitze by Alina Neacsa SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

 

Produsele comercializate pe site-ul www.floricufitze.com beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Flori cu Fitze by Alina Neacsa oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 4 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul. 

Toate Bunurile comercializate de catre Flori cu Fitze beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Flori cu Fitze by Alina Neacsa acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Flori cu Fitze by Alina Neacsa vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

I. COLECTAREA  DATELOR PERSONALE

 

Colectăm următoarele categorii de informații atunci când utilizați Serviciile noastre (inclusiv atunci când descărcați sau lansați aplicațiile noastre mobile) sau când aplicația rulează pe dispozitivul dvs. în fundal:

Informațiile pe care ni le furnizați direct.

Informații de contact, inclusiv nume, adresă de e-mail, telefon sau număr de telefon mobil, adresă;

Informații de conectare, inclusiv numele de utilizator și parola, numele contului, numărul contului;

Informații despre profil și răspunsuri la sondaj, inclusiv interesele, preferințele, caracteristicile fizice sau descrierea dvs., feedback-ul, informații educaționale sau profesionale, ocuparea forței de muncă, istoricul locurilor de muncă, starea civilă, data nașterii, vârsta, date semnificative, cum ar fi zilele de naștere, aniversările și sărbătorile religioase pe care le puteți observa;

Informații comerciale, inclusiv înregistrări ale produselor sau serviciilor achiziționate, obținute sau luate în considerare sau alte istorii sau tendințe de cumpărare sau consumare;

Informații despre alte persoane (de exemplu, dacă comandați un cadou și doriți să fie trimise direct destinatarului), inclusiv numele destinatarului, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;

Date de geolocalizare;

Date de tranzacție și facturare, inclusiv detalii despre contul bancar și cardul de plată (numărul cardului de credit, data expirării și codul de securitate al cardului de credit, acolo unde este necesar pentru a finaliza o tranzacție), adresa de facturare, adresa de livrare, semnătura, istoricul tranzacțiilor; și

Corespondența pe care ne-o trimiteți.

 

Informațiile pe care le colectăm automat. Colectăm internet, activitate electronică și alte informații automat de pe dispozitivele și browserele pe care le utilizați, inclusiv tipul dispozitivului dvs.; Adresa protocolului Internet (IP); identificatori de dispozitiv și publicitate, identificatori probabilistici și alți identificatori personali sau online unici; setarea și localizarea fusului orar; tipul și versiunea browserului; plug-in-ul browserului tipuri și versiuni; sistem de operare și platformă; Furnizor de servicii de internet; pagini pe care le vizitați înainte și după utilizarea Serviciilor, istoricul navigării și istoricul căutării; data și ora vizitei; informații despre linkurile pe care faceți clic, paginile pe care le vizualizați și publicitatea cu care interacționați în cadrul Serviciilor și alte informații despre modul în care utilizați Serviciile; tehnologia de pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa aceste Servicii; inferențe utilizate pentru a crea un profil despre preferințe, caracteristici, tendințe psihologice, predispoziții, comportament, atitudini; și informații de jurnal de server standard. Dacă dvs. sau dispozitivul dvs. întâmpinați o eroare, colectăm informații despre eroare, ora la care a apărut eroarea, funcția fiind folosită, starea aplicației când a apărut eroarea și orice comunicare sau conținut furnizat la momentul apariției erorii. În concordanță cu permisiunile pentru dispozitivul mobil sau aplicația, colectăm și informații de geolocalizare, inclusiv informații de geolocalizare derivate din semnalele GPS, WiFi și Bluetooth, adresa IP și alte informații despre dispozitiv, fotografii stocate pe dispozitivul dvs., contacte din agenda dvs. de adrese mobile, înregistrări audio și programări din calendarul dvs.

 

De asemenea, primim categoriile de informații descrise mai sus de la alte surse, inclusiv de la utilizatorii Serviciilor noastre, precum și servicii și organizații terțe. De exemplu, dacă accesați orice social media sau servicii similare prin intermediul Serviciilor pentru a vă autentifica sau a împărtăși informații despre experiența dvs. pe Serviciile noastre cu alții, putem colecta informații de la aceste servicii terțe.

Fără aceste informații, nu putem să vă oferim toate serviciile solicitate și orice diferență de servicii este legată de informațiile dvs.

Putem agrega sau dezactiva informațiile descrise mai sus. Datele agregate sau dezidentificate nu fac obiectul prezentei politici de confidențialitate.

 

II. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR ȘI SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR

 

Folosim și prelucrăm altfel fiecare dintre categoriile de informații identificate mai sus pentru următoarele scopuri de afaceri:

Scop

Pentru a vă oferi informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați de la noi; pentru a oferi produsele și serviciile pe care le-ați comandat destinatarilor, pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale Serviciilor noastre, atunci când alegeți să faceți acest lucru; administrarea conturilor; și să gestionăm relația noastră cu dvs., inclusiv să vă oferim informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați de la noi și să vă notificăm despre modificările termenilor sau politicii noastre de confidențialitate.

Pentru a vă face sugestii și recomandări despre lucruri care sunt similare cu cele pe care le-ați întrebat sau care vă pot interesa altfel, sau pentru a trimite materiale promoționale de la noi sau de către afiliații noștri și partenerii de afaceri de încredere.

Pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a ne asigura că conținutul este prezentat în modul cel mai relevant și eficient pentru dvs. și pentru dispozitivul dvs.; să administreze Serviciile noastre, inclusiv depanarea, analiza datelor, testarea, cercetarea, statisticile și scopurile sondajului; pentru a menține serviciile, afacerile și utilizatorii noștri în siguranță; la respectă legile și reglementările aplicabile; și pentru a ne proteja sau exercita drepturile noastre legale sau pentru a ne apăra împotriva revendicărilor legale.

În cazul în care trebuie să colectăm informații prin lege sau în condițiile unui contract pe care îl avem cu dvs. și nu furnizați aceste date atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem îndeplini contractul pe care îl avem sau încercăm să încheiem cu dvs. de exemplu, pentru a vă oferi bunuri sau servicii). În acest caz, putem anula un produs sau serviciu pe care îl aveți cu noi.

 

III. DEZVALUIRE DE INFORMATII

 

Ne-am angajat să vă menținem încrederea și dorim să înțelegeți când și cu cine putem împărtăși informațiile pe care le colectăm.

Vânzători terți autorizați și furnizori de servicii. Împărtășim informațiile dvs. cu furnizorii terți și furnizorii de servicii care ne oferă servicii pentru o varietate de scopuri comerciale, cum ar fi facturare, procesare de plată, servicii pentru clienți, implementare prin e-mail, publicitate și marketing (inclusiv numărarea afișărilor de anunțuri, verificarea poziționării și a calității afișări de anunțuri, asigurarea respectării standardelor și specificațiilor industriei, livrare de reclame, raportare, personalizare, segmentare audiență și analitice), monitorizare securitate și performanță, menținerea sau deservirea conturilor, procesarea sau îndeplinirea comenzilor și tranzacțiilor, verificarea informațiilor clienților, cercetare, date găzduire, auditare și procesare de date.

Filialele corporative. Este posibil să împărtășim informațiile dvs. cu filialele noastre corporative.

Transferuri de afaceri. Este posibil să împărtășim informațiile dvs. în legătură cu o tranzacție corporativă substanțială, cum ar fi vânzarea unui site web, o fuziune, consolidare, vânzare de active, ofertă publică inițială sau în cazul puțin probabil al falimentului.

Scopuri legale. Este posibil să dezvăluim informații pentru a răspunde citațiilor, ordinelor judecătorești, procesului legal, cererilor de aplicare a legii, revendicărilor legale sau anchetelor guvernamentale și pentru a proteja și apăra drepturile, interesele, siguranța și securitatea Flori cu Fitze, afiliaților, utilizatorilor sau a public.

Cu acordul dumneavoastră. Putem împărtăși informații pentru orice alte scopuri dezvăluite în momentul în care colectăm informațiile sau în conformitate cu consimțământul dumneavoastră.

Dacă accesați servicii terțe - cum ar fi serviciile de socializare, un semn unic al unei terțe părți pe instrumente, platforme mobile pentru achiziții în aplicație - prin intermediul Serviciilor, aceste servicii terțe pot să colecteze informații despre dvs. , inclusiv informații despre activitatea dvs. în cadrul serviciilor și aceștia pot notifica conexiunile dvs. de la serviciile terțe cu privire la utilizarea site-ului dvs., în conformitate cu propriile politici de confidențialitate.

Dacă alegeți să vă implicați în activități publice pe servicii, trebuie să știți că orice informație pe care o împărtășiți poate fi citită, colectată sau folosită de alți utilizatori din aceste zone. Ar trebui să aveți precauție la dezvăluirea informațiilor în timp ce participați la aceste zone. Nu suntem responsabili pentru informațiile pe care alegeți să le trimiteți în aceste zone publice.

Flori cu Fitze nu va vinde, fără consimțământ, informațiile dvs. către terți. Flori cu Fitze permite terților să colecteze informațiile descrise mai sus prin Serviciul nostru și dezvăluie aceste informații cu terțe părți în scopuri comerciale, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate, inclusiv, fără a se limita la furnizarea de publicitate pe Serviciul nostru și în alte părți, pe baza activităților online ale utilizatorilor. în timp și pe diferite site-uri, servicii și dispozitive (așa-numita „publicitate bazată pe interese”). Practicile de informare ale acestor terți nu fac obiectul prezentei politici de confidențialitate.

 

IV. PUBLICITATE, COOKIES ȘI TEHNOLOGII SIMILARE

 

Când utilizați Serviciile noastre, noi și partenerii noștri de publicitate terți (inclusiv rețele și schimburi de publicitate, furnizori de servicii Internet, furnizori de analize de date, sisteme de operare și platforme, rețele sociale și entități care pot vinde date) folosim cookie-uri, etichete pixeli, locale stocare și alte tehnologii similare (în mod colectiv, „cookie-uri”) pentru a colecta informații din browser sau dispozitiv. Prin utilizarea Serviciilor, vă dați acordul pentru utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor similare.

Următoarele tipuri de cookie-uri sunt utilizate pe Serviciile noastre:

Cookie-uri esențiale - Aceste cookie-uri vă permit să utilizați Serviciile noastre. Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a vă permite să răsfoiți Serviciile noastre și să utilizați anumite funcții. Dezactivarea lor vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale Serviciilor. Fără aceste cookie-uri, nu pot fi furnizate anumite servicii, cum ar fi recunoașterea pe nume atunci când reveniți la Serviciile noastre sau care vă permit să utilizați graficele de cumpărături cu Serviciile noastre. Aceste cookie-uri ajută, de asemenea, la menținerea serviciilor noastre în siguranță și securitate.

Cookie-uri de preferință - Aceste cookie-uri stochează informații cum ar fi țara și limba preferată, selectarea datelor și preferințele site-ului web. Fără aceste cookie-uri, Serviciile noastre nu vor putea să-și amintească anumite alegeri pe care le-ai făcut anterior (cum ar fi o preferință de țară / limba salvată) sau să îți personalizezi experiența de navigare, oferindu-ți informații relevante. Aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate pentru a recunoaște dispozitivul dvs., astfel încât nu trebuie să furnizați aceleași informații de mai multe ori.

Cookie-uri performante - Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care utilizați Serviciile noastre, cum ar fi paginile pe care le vizitați regulat. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență de înaltă calitate, făcând lucruri precum urmărirea încărcării paginii, timpii de răspuns pe site și mesajele de eroare.

Cookie-uri de conținut / publicitate - Aceste cookie-uri adună informații despre utilizarea serviciilor noastre, astfel încât să vă putem îmbunătăți experiența și să vă oferim conținut și publicitate mai relevante pe Serviciile noastre și în alte părți online și pe dispozitivele dvs. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru a colecta feedback cu privire la satisfacția clienților prin sondaje. Ei își amintesc că ne-ați vizitat Serviciile și ne ajută să înțelegem utilizarea serviciilor noastre. Unele dintre aceste cookie-uri sunt de la terți care colectează informații despre utilizarea serviciilor noastre pentru a furniza publicitate (pe Serviciile noastre și în alte părți, pe diferitele dispozitive) pe baza activităților dvs. online (așa-numita „publicitate bazată pe interese”) pe Serviciile noastre și în alte părți online, pe diferitele dispozitive. Nu controlăm practicile de confidențialitate ale acestor terți și practicile lor nu sunt acoperite de această politică de confidențialitate.

Nu urmăriți semnalele și mecanisme similare. Unele browsere mobile și web transmit semnale „nu urmăresc”. Din cauza diferențelor în modul în care browserele web încorporează și activează această caracteristică, nu este întotdeauna clar dacă utilizatorii intenționează să fie transmise aceste semnale sau dacă sunt chiar conștiente de acestea. În prezent nu luăm măsuri ca răspuns la aceste semnale.

 

V. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE

 

Folosind Serviciile și furnizându-ne informații, înțelegeți și sunteți de acord că putem transfera și stoca informațiile dvs. pe serverele situate în afara jurisdicției dvs. rezidente. În măsura în care sunteți un rezident al unei alte țări decât Statele Unite, consimțiți la transferul acestor date pentru prelucrarea de către noi în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

 

VI. COPII

 

Nu colectăm și nu vindem în cunoștință de cauză informații de la copii, așa cum sunt definite prin legea aplicabilă, fără consimțământul părinților sau în mod permis de altfel prin legea aplicabilă.

 

VII. RETENȚIA DATELOR, SECURITATE ȘI INTEGRITATE

 

Informațiile vor fi păstrate numai atât timp cât este în mod rezonabil necesar în scopurile enunțate mai sus, în conformitate cu legile aplicabile.

Menținem măsuri rezonabile de securitate pentru a proteja informațiile de pierderi, interferențe de furt, abuz de utilizare, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau distrugere. De asemenea, menținem proceduri rezonabile pentru a ne asigura că aceste date sunt fiabile pentru utilizarea prevăzută și sunt corecte, complete și actuale. Ar trebui să înțelegeți că niciun sistem de stocare a datelor sau transmiterea de date pe Internet sau orice altă rețea publică nu poate fi garantat 100% sigur, exact, complet sau actual. Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate de terți pot să nu aibă aceleași protecții de securitate ca și informațiile pe care ni le furnizați, iar noi nu suntem responsabili pentru protejarea securității acestor informații.

 

VIII. MODIFICĂRI LA POLITICA DE PRIVATIE

 

Putem modifica din când în când această Politică de confidențialitate. Când actualizăm Politica de confidențialitate, vom revizui data „Data intrării în vigoare” de mai sus și vom posta noua Politică de confidențialitate. Vă recomandăm să consultați Politica de confidențialitate de fiecare dată când vizitați Serviciile pentru a fi informat cu privire la practicile noastre de confidențialitate.

 

IX. INFORMATII DE CONTACT

 

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică de confidențialitate sau practicile noastre, vă rugăm să ne contactați la: 0722 171 569

.

bottom of page