top of page

Plante la ghiveci

Nu avem produse de afișat în momentul de față.

Vrem sa aducem natura mai aproape de clientii nostri cu ajutorul unor aranjamente din plante naturale care sa improspateze si sa infrumuseteze locuinta sau biroul. 

Natura face parte din mostenirea civilizatiei noastre si intotdeauna a fost alaturi de noi.

Chiar daca timpul nu iti permite sa iesi la o plimbare in natura, poti sa aduci tu natura in mediul tau, astfel incat sa poti trai sau sa poti munci intr-un spatiu “viu”. Plantele iti ofera o stare de bine, de liniste, te ajuta sa te concentrezi mai bine, sa ai un somn odihnitor si sa respiri un aer curat.

Nu neglija puterea florilor si a plantelor, ele au alinat izolarea a sute de mii de oameni in vremea pandemiei COVID 19.

Nu doar că plantele de interior imbunatatesc aspectul general al unui spatiu, dar s-a dovedit ca stimuleaza starea de spirit, maresc creativitatea, reduc stresul si elimină poluantii atmosferici - ceea ce face un om sa fie mai sanatos si mai fericit.

Plantele de interior nu arata doar bine, ci ne pot face si noi sa ne simtim bine. Studiile au aratat ca plantele de interior: sporesc starea de spirit, productivitatea, concentrarea si creativitatea;

Plantele va ajuta sa reduceti stresul, oboseala, durerile de gat si racelile;

Ajuta la curatarea aerului interior prin absorbtia toxinelor, cresterea umidității si producerea de oxigen;

Adaugati viata unui spatiu steril, dati intimitate si reduceti nivelul de zgomot!

Sunt terapeutice atunci cand aloci timp pentru de ingrijirea acestora (este adevarat cand spunem ca plantele ii fac pe oameni fericiti).

A-ti iubi planta este destul de usor, dar cat de bine ne cunoastem plantele? 

In timp ce ne indragostim tare și repede de plante, pune-le in centrul atentiei si ingrijeste-le neconditionat deoarece plantele, ca si oamenii, vor sa fie intelese.