top of page

Royal wedding design

flori cu fitze .jpg

           Expoziția Royal Wedding Design, organizată în data de 12 august 2018 la hotelul Athénée Palace Hilton din București, a oferit iubitorilor de flori ocazia unică de a admira pe viu aranjamentele florale de inspirație regală, create de către unii dintre cei mai buni floriști din țară folosind aproximativ 15.000 de flori naturale din peste 30 de soiuri.

          Acesta a fost cel mai mare eveniment floral al anului din capitală, atât prin numărul de flori utilizate cât și prin valoarea comercială a acestora.

          Evenimentul a reprezentat de asemenea un prilejul unic de a admira replica în mărime naturală a buchetului de mireasă purtat de Meghan Markle, ducesă de Sussex, la nunta din acest an cu Prințul Harry al Marii Britanii. 

            În decorul somptuos al sălii Le Diplomate a hotelului Athénée Palace Hilton, desemnată una dintre cele mai elegante săli de evenimente din România, au fost folosite flori și structuri din oglindă în valoare totală de 58.150 de euro. Unul dintre aranjamentele florale regale ale Royal Wedding Design a fost realizat pe un ansamblu format dintr-o masă rotundă cu lungimea de 25 de metri, cu blat din oglindă și un suport de metal înalt de trei metri. Valoarea comercială estimată a acestui ansamblu este de peste 23.500 euro. 

            Din cele 15.000 de flori, 3.000 au fost din soiurile nobile “Garden Rose” și ‘’David Austin’’, trandafiri cu totul speciali, folosiți din belșug la nunta regală din acest an, dintre Meghan și Harry. Acești trandafiri din soiurile ”Garden Rose” si ‘’David Austin’’  sunt recunoscuți în întreaga lume pentru mirosul spectaculos și persistent, fiind utilizați la nunțile în stil englezesc. Royal Wedding Design a fost o ocazie unică pentru a admira aranjamente florale grandioase, bazate pe acești trandafiri de grădină – ”Garden Rose”s. Florile au fost livrate special pentru eveniment de la fermele aflate în Kenya și în Olanda, de către prestigioasa companie olandeză Parfum Flower Company, unul dintre cei mai importanți distribuitori de flori de lux.

            Participanții la Royal Wedding Design au descoperit o expoziție concepută ca o celebrare a iubirii, în care florile devin simbolul frumuseții. Toate florile folosite în aranjamente au fost albe sau preponderent albe, ca la o adevărată nuntă regală. Prin investiția în flori și prin decorul special creat, expoziția a fost o ocazie perfectă pentru a admira la București aranjamente florale specifice unor evenimente de lux, cu bugete de sute de mii de euro.

bottom of page