top of page

Nunta

flori cu fitzennn .jpg

       Buchetul de mireasă este încărcat de semnificații și de istorie, povestea lui pornind încă din Antichitate. De exemplu, romanii purtau la nuntă ghirlande cu un amestec de plante aromatice despre care credeau că le sporesc fertilitatea. Mai mult, plantele precum mărarul sau usturoiul aveau un rol de protecție.
       Mai târziu, regina Victoria a avut la nunta sa un buchet din flori proaspete cu doar câteva ierburi aromate. Treptat, buchetul de mireasă a devenit o tradiție elegantă și spectaculoasă, un potpourri de texturi, culori și parfumuri. 
       Toate aranjamentele noastre reflectă personalitățile celor doi miri și cuprind în ele toată căldura și pasiunea cu care lucrăm.         Pornind de la tematica aleasă, începând cu buchetele miresei și nașei, lumânări de cununie, cocarde, coronițe, corsaje și terminând cu aranjamentele pentru biserică și locația petrecerii, toate sunt perfect armonizate pentru a crea un concept unitar și o atmosferă memorabilă pentru acest eveniment unic din viața celor doi miri. 

bottom of page